Tento vakuový marinátor pripraví za 9 minút lahodnú delikatesu na okamžitú prípravu ďalšieho spracovania a už nie je potrebné marinovať suroviny v chladničke niekoľko hodín.
Tento prístroj pracuje na princípe vákuovej pumpy. Po vložení mäsa alebo inej suroviny do nádoby sa odsaje vzduch a tým sa v nádobe docieli vákuum. Surovine v nádobe sa otvoria všetky hĺbkové póry a rotácia nádoby zabezpečí výborné nasiaknutie pripravenej marinády.
Stačí si teda len pripraviť surovinu a marinádu, vložiť to spolu do nádoby a prístroj celý výkon uskutoční za nás. Konečne sa nemusí nič miešať a obracať. Marinovať je možné mäso, zeleninu, ale aj šaláty s dresingom alebo dezerty, ovocie, syry a pod.
Na tv-shoppových stránkach pre SK je dostupný za 29 €.
utorok 23. marca 2010
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára