Potrebujeme:
1 stredne veľkú cibuľu, 2 plátky slaných sleďov, 2 veľké zemiaky, 1 veľkú mrkvu, 1 menšiu cviklu, tatársku omáčku, čierne korenie, citrónovú šťavu, petržlenovú vňať na ozdobu
Ako na to:
Uvaríme mrkvu so zemiakmi a cviklou. Na podlhovastý tanier rozložíme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú pokvapkáme citrónom, pridáme na menšie kocky nakrájané slede a potrieme tatárskou omáčkou. Na slzičky nastrúhame 1 zemiak uvarený a ošupaný, okoreníme ho čiernym korením a potrieme znova tatárskou omáčkou. Na to nastrúhame na slzičky mrkvičku, potrieme tatárskou. Znova dáme zemiak, ktorý potrieme tatárskou a na koniec cviklu tiež nastrúhanú na slzičky a taktiež potretú tatárskou omáčkou. Ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou
piatok 19. marca 2010
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára